Povestea noastră

Cosmetice 100% handmade, din ingrediente  naturale

Artissana suntem noi, Ana și Sorin, o familie din Hărman, Brașov. Ne-au plăcut mereu lucrurile simple și de calitate, cât mai aproape de forma și compoziția initială. Susținem micii producători autohtoni, numai așa ne putem dezvolta și ridica nivelul de trai ca societate. Satisfacția de a cumpăra un produs direct din mâinile care l-au produs este de nedescris. Va oferim, așadar, la rândul nostru, săpunuri și cosmetice de calitate superioară; un săpun realizat exclusiv din ingrediente naturale: uleiuri și unturi vegetale (ulei de măsline, unt de cocos, unt de shea, cacao, ricin, etc.), argile, sucuri și pulpă de fructe, plante, iar ingredientul de... aur folosit pentru a aduce un parfum natural 100%, unic și prețios este uleiul esențial.

Săpunurile sunt realizate prin metoda la rece, uleiurile nu se fierb, păstrandu-și astfel toate proprietățile. Rezultatul este un săpun care curăță dar nu usucă pielea cu un parfum discret, elegant, natural. Fiecare etapă, începând de la realizarea rețetelor, macerarea plantelor, combinarea ingredientelor, tăierea și împachetarea fiecărui săpun este realizată... cu mâna noastră. Putem spune că nicio bucată nu este identică cu alta! Împrumutăm, astfel, fiecărui sapun, o parte din noi. Cremele de fata Artissana sunt create special din cele mai prețioase uleiuri vegetale extravirgine, ape florale cu efecte benefice pentru fiecare tip de ten în parte, cu active cosmetice nobile cu proprietăți remarcabile pentru un ten hidratat, luminos, sănătos. Nu conțin parfumuri chimice sau coloranți artificiali.

Sperăm că satisfacția pe care o simțim noi când lucrăm în atelier printre plante colorate și aromate, argile, unturi, uleiuri esențiale, să o așezăm cuminte în fiecare bucată de săpun și să ajungă direct la dumneavoastră.

Artissana este așadar parte din viața noastră, din timpul nostru, crezul nostru că "Omul sfințește locul" și că atâta timp cât avem natura de partea noastră respectând-o ca pe cel mai bun prieten, nu putem da greș.