Ulei de palmier

- sodium palmate -

Uleiul de palmier conține toctrienolii, membri ai familiei vitaminei E. Forma comună de vitamina E, tocoferol, a fost mult timp folosită pentru a trata multe afecțiuni ale pielii și se găsește în multe produse anti-îmbătranire. Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi care dăunează pielea și provoacă linii fine și riduri. Toctrienolii s-au dovedit a fi mai eficienți în prevenirea îmbătrânirii și deteriorării de către radicalii liberi. Folosit local, ca și tocoferolul, toctrienolii pot penetra adânc în straturile pielii pentru a permite vindecarea și protecția de la baza pielii.

Uleiul de palmier este folosit în săpunuri pentru capacitatea sa de a elimina uleiurile și murdăria din păr și din piele. Acesta conține, de asemenea, un agent de refacere care ajută la regenerarea părului și a uleiurilor naturale ale pielii. Se adaugă în produsele de îngrijire a pielii nu numai pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire, ci și pentru că oferă proprietăți de hidratare profunde, făcând pielea moale și suplă.

Lipidele din pielea noastră pot fi deteriorate sau oxidate prin expunerea la ozon, ceea ce poate duce la generarea de radicali liberi în piele. Uleiul de palmier poate lupta împotriva radicalilor liberi, dar poate, de asemenea, să îi împiedice să se formeze. Oxidarea lipidelor care rezultă în radicalii liberi s-a dovedit a fi o cauză fundamentală a multor boli ale pielii, inclusiv a cancerului. Toctrienolii prezenți în uleiul de palmier s-au dovedit a fi de 40 până la 60 de ori mai puternici decât tocoferolul comun (vitamina E) în prevenirea preoxidării lipidelor.

Scroll to top
Comenzi telefonice: 0756-060.718. Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei  |   Facebook     Instagram
Comenzi telefonice: 0756-060.718   |   Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei  |   Facebook     Instagram